6 oua, 14 linguri de zahar, un pahar ulei, jumatate pahar de lapte, faina(de la 8 linguri in sus ca sa zic asa, in functie de ce pahar folosesti pentru lapte si ulei, astfel incat sa iti iasa o compozitie mai densa), 1 praf de copt, 1-2 plicuri zahar vanilat, gris si rabarbura. Galbenusurile se amesteca cu 8 linguri de zahar, zaharul vanilat, ulei, lapte si faina+praful de copt. Se toarna in tava, iar peste se presara gris si se aseaza rabarbura taiata bucati. se da la cuptor iar cand e aproape gata se scoate, se pune deasupra albusele batute spuma cu cele 6 linguri de zahar ramase si se mai da la cuptor inca 5 minute. Sper sa va fie de folos!!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.